Op een steenworp afstand van Perugia omringd door betoverend groen ligt het recent het gerenoveerde agriturismo La Collina del Sole, vakantieboerderij de heuvel van de zon.

Het agriturismo vormt een integraal onderdeel van een operationele boerderij met een oppervlakte van ruim 30 hectare. De unieke panoramische ligging in het hart van Umbrië maakt het een uitstekend uitgangspunt voor excursies naar de mooiste steden in centraal Italië. De boerderij is makkelijk bereikbaar over een korte maar brede onverharde weg over de top van de heuvel.

Vakantiehuis La Collina del Sole bestaat uit drie ruime gebouwen waar gasten in verblijven, omringd door een schitterend zwembad en ruimte tuin. Gasten kunnen zich dankzij de prachtige ligging in de natuur vermaken met tal van buitenactiviteiten zoals mountainbiken, vissen, wandelen, hardlopen of simpelweg relaxen in het prachtige panoramische zwembad dat van zonsopgang tot zonsondergang in de zon ligt. 

Drie appartementen bevinden zich in het gebouw dat Il Papavero heet (van natuursteen met rose torentje), zijnde de appartementen voor 2, 4 en 5 personen. In het huis genaamd Casa Padronale bevindt zich het vierde appartement voor 6 personen. In het laatste gebouw dat l'Erbaio heet zijn de gemeenschappelijke services te vinden, zoals het ruime zonneterras met barbecues en tafels om aan te eten, een kleedkamer met douche en toilet en en ruimte waar alle spelletjes voor in het zwembad te vinden zijn. 

Wie wil kan natuurlijk deelnemen aan de verschillende agrarische activiteiten op de boerderij of even een bezoekje aan de konijnen, schapen of kippen brengen. Ook de smaakpapillen worden verwend met onze wijn, olijfolie, groenten en fruit. Kwalitatief hoogwaardige producten met passie en toewijding geproduceerd.